Website ontwikkeling op maat

Athius beschikt over vele specialisaties, onder deze specialisaties valt ook website ontwikkeling. Wij ontwikkelen websites & webshops. Websites maken wij compleet op maat, u kunt zelf designs aanleveren, of ons aan de slag laten gaan met uw idee. Indien u kiest om ons zelf aan de slag te laten gaan, zullen wij nauw contact houden en tussendoor updates geven. Dit zodat de website exact wordt zoals u verwacht!

Athius website ontwikkeling

Vindbaarheid & Teksten?

Tekst is één van de belangrijkste eigenschappen van een website, het is immers hetgeen wat uw klant zal zien en waarop zij hun oordeel zullen baseren. Het is een cruciaal onderdeel als het gaat om klantwerving en vindbaarheid. Teksten kunt u zelf aanleveren of door ons laten maken. Wij optimaliseren teksten die wij zelf opstellen altijd voor vindbaarheid en SEO. U kunt ook uw eigen teksten door ons laten optimaliseren. Op deze manier zal het beste resultaat naar voren komen!

Beeldmateriaal voor de website?

Afbeeldingen zijn net als teksten erg belangrijk als het aankomt op het aansporen van klanten tot actie. Zonder afbeeldingen is een pagina leeg en niet verzorgd. Het aanbod aan afbeeldingen is enorm breed, zo zijn er talloze websites welke free stock images aanbieden. Het beste is echter om uw eigen media te verzorgen, zo creëert u originele content. Afbeeldingen kunt u dus zelf aanleveren voor het beste resultaat, kunt u hier niet voor zorgen? Geen probleem, dan doen wij dit voor u! 

Kosten ontwikkeling websites

Basis website €350,-

Een basis website heeft bij ons een prijs van slechts €350. Onder een basis website verstaan wij een simpele website, met tot 3 pagina's aan content. Hosting kosten en domeinnaam registratie zitten hier niet bij inbegrepen, dit kunt u zelf doen of voor een extra bijdrage door ons laten regelen. De basis website kan een webshop, blog of elk andere vorm van website zijn. Indien het een webshop is, neemt u dan graag even contact met ons op, één product wordt namelijk niet als één pagina gezien.

Pro websites vanaf €350,- +

Een pro website heeft bij ons een prijs die bespreekbaar is, dit omdat wij niet in kunnen schatten hoeveel pagina's u nodig heeft voor uw website en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen. Bij de pro website kunt u zelf kiezen hoeveel pagina's of producten u wilt hebben op uw website, alles is bespreekbaar. Neemt u dus graag contact met ons op, zodat een overeenkomst gemaakt kan worden. De pro website kan elke vorm van een website zijn, ook is de mogelijkheid om de website compleet te personaliseren aanwezig.

Wat bieden wij u?

Constante updates

Als wij voor u bezig zijn, is het natuurlijk wel zo fijn om te weten hoe de zaken er voor staan. Wij zullen u indien gewenste dagelijkse updates sturen van de werkzaamheden.

Scherpe prijzen

Wij bieden zeer scherpe prijzen aan voor het bouwen van uw website. Als u kijkt naar bijvoorbeeld concurrenten, zullen wij altijd goedkoper zijn. Prijs / Kwaliteits verhouding staat bij ons hoog!

Flexibiliteit

Wij bieden u alle mogelijke flexibiliteit, wij zullen u zelf laten kiezen uit verschillende designs indien gewenst. De mogelijkheid om zelf te designen, waarna wij realiseren, is ook aanwezig!

Uitstekende bereikbaarheid

Bent u geïnteresseerd in het hebben van uw eigen website? Of wilt u ons tussendoor een vraag stellen? Dit kan gemakkelijk! Wij staan elke dag klaar voor u, neemt u gerust contact op!

over athius

Bekijk ons verhaal, maar ook de contactpersonen van Athius. Kom meer te weten over ons en neem gerust contact op!