Hoe wij alles zo makkelijk mogelijk voor u maken

Welkom op onze over ons pagina, op deze pagina zullen wij een beeld geven van onze werkzaamheden en hoe wij deze gebruiken om een lach op uw gezicht te toveren. Athius is een onderneming die tot heden toe bestaat uit één werknemer. Athius is opgericht in begin 2019 en staat sindsdien voor u klaar met een lach. Ons doel is dan ook om u op een zo fijn mogelijke manier te helpen.

No cure, no pay

Wij houden het no cure, no pay beleid aan. Dit houdt in dat u ons helemaal niets verschuldigd bent zolang uw probleem niet opgelost is! Beter kan het toch niet?

Klant gericht

Wij zorgen altijd dat de klant op nummer één staat, dit doen wij door ten alle tijden aan uw belang te denken, maar ook door altijd voor u klaar te staan!

Snelle hulp

Als u ons nodig heeft, zijn wij er voor u. Dit zowel online als in het echte leven! Wij zijn te bereiken via e-mail of telefoon en helpen u dan ook zo snel mogelijk verder!

Pascal Olschewski

“Samen staat men sterker dan alleen, al helemaal wanneer men elkaar kan aanvullen met expertise en kennis”

Met deze quote wil ik mijn werkzaamheden bij Athius graag beschrijven, ik ben er zelf dan ook zeker van overtuigd dat men samen sterker staat dan alleen. Jouw zwakte kan de specialiteit van een ander zijn en vice versa. Waarom zou men hier geen gebruik van maken? 

Pascal Olschewski Athius Expertise en begeleiding op niveau

Over athius

Athius is een bedrijf dat is opgericht op 1 februari 2019. Athius staat sindsdien met een lach voor u klaar, ons doel is dan ook om de klant altijd op één te zetten. Athius is werkzaam op diverse gebieden, zo bieden wij: computerles, computerhulp aan huis, content creatie en de mogelijkheid om websites te laten bouwen. Buiten onze services proberen wij zo veel mogelijk voor u klaar te staan, dit doen wij door uitstekende support te geven, u kunt ons altijd bereiken voor informatie of support!

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze diensten? Of wilt u verder praten over een bepaald onderwerp? Dit kan vrijblijvend, klik op de onderstaande knop en neem contact met ons op!