Content creatie, wat houdt het in?

Tegenwoordig kan je niet meer om content heen. Het is over, zowel op televisie als in een magazine. Er bestaan verschillende vormen van content, zo zijn er bijvoorbeeld afbeeldingen, teksten of video’s. De term content is één van de belangrijkste begrippen van deze eeuw, er is immers correcte content nodig wilt u: een goed vindbare website maken, een succesvolle reclame opzetten of uw bedrijf positief naar buiten brengen. Kortom, genoeg redenen om na te denken over professionele content creatie!

Athius en content creatie?

Athius heeft veel ervaring met het creëren van content. Athius focust zich op: het  schrijven van teksten of artikelen voor blog of SEO doeleinden , schieten en bewerken van video’s en tevens werken wij samen met een fotografe om zo tot de beste beelden te komen.

SEO teksten

Vindbaarheid van uw website is misschien wel het belangrijkste aspect wat er is. SEO teksten zorgen voor deze vindbaarheid.

Bedrijfsvideo's

Een toffe video voor uw bedrijf laten schieten? Of een productvlog laten produceren? Wij helpen u graag bij de ontwikkeling!

Fotografie

Voor fotografie hebben wij een vaste partner. Zij heeft ruime ervaring en weet sfeer te geven aan elk mogelijk beeld!

Kosten content

Het schrijven van teksten: €0,025 per woord

Het schrijven van teksten is niet altijd even makkelijk, voordat men een tekst kan schrijven dient men eerst over genoeg kennis te beschikken. Athius vraagt €0,025 cent per woord, dit is exclusief kosten voor research. Wij houden met het schrijven van teksten altijd rekening met SEO.

Het schieten / bewerken van foto's / video's

Voor het bewerken van foto's of video's bent u bij ons op het juiste adres. Wilt u bijvoorbeeld een promotiefoto laten ontwikkelen voor een bepaalde actie? Of wilt u een video laten bewerken tot een professionele video die representatief is voor uw bedrijf? Neemt u dan via de onderstaande knop contact met ons op!

Wat bieden wij u?

Kwalitatieve teksten

Onze teksten zijn met kwaliteit geschreven, er wordt bij het schrijven van teksten altijd rekening met SEO gehouden!

Professionele video's

Wij hebben veel ervaring met het bewerken van video's en zullen dus altijd streven naar een professionele en goed verzorgde video!

Afbeeldingen op maat

Als wij voor u een afbeelding bewerken doen wij dit compleet naar uw wens, u heeft zelf de inbreng hoe of wat u als resultaat wilt hebben!

Uitstekende bereikbaarheid

Wilt u content laten maken? Of ons tussendoor een vraag stellen? Dit kan gemakkelijk! Wij staan elke dag klaar voor u, neemt u gerust contact op!

over athius

Bekijk ons verhaal, maar ook de contactpersonen van Athius. Kom meer te weten over ons en neem gerust contact op!