Content creatie, wat houdt het in?

Of u in het echt televisie kijkt of bijvoorbeeld online de krant leest, overal krijgt u met content te maken. Content is dan ook niet meer te missen deze dagen, overal is het te vinden. Er bestaan verschillende vormen van content, zo zijn er bijvoorbeeld afbeeldingen, teksten of video’s. De term content is één van de belangrijkste begrippen van deze eeuw, er is immers correcte content nodig wilt u: een goede website maken, een succesvolle reclame opzetten of uw bedrijf positief naar buiten brengen. Kortom, genoeg redenen om na te denken over professionele content!

pexels-photo-318651

athius en content?

Athius heeft veel ervaring met het creëren van content. Athius focust zich op: bewerking van video’s  (editing), bewerken van foto’s en het schrijven van teksten of artikelen voor blog of SEO doeleinden. 

Kosten content

Het schrijven van teksten: €0,018 per woord

Het schrijven van teksten is niet altijd even makkelijk, voordat men een tekst kan schrijven dient men eerst over genoeg kennis te beschikken. Athius vraagt €0,018 cent per woord, hier zitten de kosten voor research bij inbegrepen. Wij houden met het schrijven van teksten altijd rekening met SEO.

Het bewerken van foto's / video's

Voor het bewerken van foto's of video's bent u bij ons op het juiste adres. Wilt u bijvoorbeeld een promotie foto laten ontwikkelen voor een bepaalde actie? Of wilt u een video laten bewerken tot een professionele video die representatief is voor uw bedrijf? Neemt u dan via de onderstaande knop contact met ons op!

Wat bieden wij u?

Kwalitatieve teksten

Onze teksten zijn met kwaliteit geschreven, er wordt bij het schrijven van teksten altijd rekening met SEO gehouden!

Professionele video's

Wij hebben veel ervaring met het bewerken van video's en zullen dus altijd streven naar een professionele en goed verzorgde video!

Afbeeldingen op maat

Als wij voor u een afbeelding bewerken doen wij dit compleet naar uw wens, u heeft zelf de inbreng hoe of wat u als resultaat wilt hebben!

Uitstekende bereikbaarheid

Wilt u content laten maken? Of ons tussendoor een vraag stellen? Dit kan gemakkelijk! Wij staan elke dag klaar voor u, neemt u gerust contact op!

over athius

Bekijk ons verhaal, maar ook de contactpersonen van Athius. Kom meer te weten over ons en neem gerust contact op!

Close Menu