Computerles, wat houdt dat in?

Tegenwoordig zijn er zo veel ontwikkelingen op computertechnisch niveau dat het lastig is om deze ontwikkelingen bij te houden voor de meeste mensen. Het is dan ook niets om u voor te schamen, velen stuiten op hetzelfde probleem als u. Athius merkte dit probleem op, waardoor wij dachten: Het moet toch mogelijk zijn bij te blijven met al die ontwikkelende technologiën op een simpele manier? Hierdoor kwamen wij uit op het volgende: computerles aan huis!

Hoe het werkt?

Voor de mensen die het lastig vinden bij te blijven met de computertechnische ontwikkelingen bieden wij computerles aan. Computerles houdt in dat wij eens per periode, die u zelf kan kiezen, bij u langs zullen komen om les te geven over de gewenste functies. U kunt zelf aangeven in wat voor functies u interesse heeft, of waar u achter mee loopt. De lessen zullen altijd beginnen met een korte herhaling van de voorgaande les, tenzij het de eerste les is natuurlijk. Simpel en gemakkelijk toch? Stuur vrijblijvend een bericht ter kennismaking!

Geheel op u gericht!

Bij Athius draait het altijd om u, de klant staat bij ons namelijk altijd op nummer één. Zo maken wij het bij onze services altijd zo gemakkelijk mogelijk voor u. Als u contact met ons opneemt, kunt u ons vertellen waar u interesse in heeft qua computerles. Wij zullen dit geheel uitleggen en zorgen dat u helemaal up-to-date bent. Na de eerste computerles, kan een volgende les ingepland worden, dit kan een nieuw onderdeel zijn of verdieping.  Zoals eerder gezegd vindt er eerst altijd even herhaling plaats in de les, want: oefening baart kunst!

Kosten computerles Drechtsteden

Losse computerles €25 p/u

Een losse computerles bestaat uit één les, deze kan u inrichten zoals u dat wilt. Bij een losse computerles wordt een uurtarief van slechts 25 euro per uur gerekend. Er is wel een minimum van één uur per les gerekend. Betalingen worden bij ons achteraf gedaan, nadat u uw les heeft bijgewoond kunt u contant betalen!

Computerles programma €90 /4 lessen

Een computerles programma bestaat uit vier lessen, deze kan u of zelf inrichten, of door ons laten maken voor u. Indien u deze door ons laat maken, zullen wij u in deze vier lessen alle belangrijke functies van uw computer leren! Indien u kiest voor een computerles programma, betaald u slechts 90 euro voor vier lessen!

Wat bieden wij u?

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten, u betaalt dus niet voor ons vervoer, maar alleen voor de service! Zo hoort het toch?

Gratis herhaling!

De eerste vijf minuten van de computerles zullen bestaan uit gratis herhaling van de vorige les! Hier betaalt u dus niet voor!

Les op maat

U bepaalt zelf wat u wilt leren of waar u meer ervaring mee wilt krijgen! De lessen worden speciaal voor u gehouden en zijn dus op maat.

Uitstekende bereikbaarheid

Wilt u een les inplannen? Of ons tussendoor een vraag stellen? Dit kan gemakkelijk! Wij staan elke dag klaar voor u, neemt u gerust contact op!

over athius

Bekijk ons verhaal, maar ook de contactpersonen van Athius. Kom meer te weten over ons en neem gerust contact op!