Computerhulp aan huis

Iedereen kent het wel, u staat net op het punt een belangrijk artikel te printen. Stopt de printer. U wilt net uw computer opstarten om dat ene belangrijke document in te zien. Is de computer ineens enorm traag. Problemen als deze komen tegenwoordig steeds vaker voor, mensen hebben de kennis echter niet om deze problemen op te lossen. Met als gevolg dat er uren verloren gaan aan het zoeken naar oplossingen. Dit is echter compleet overbodig! Athius staat voor u klaar, u hoeft zelf niet meer uren te zoeken naar die juiste oplossing, dat kunnen wij in een korte tijd met computerhulp aan huis!

Problemen met uw computer?

Athius biedt computerhulp aan huis aan voor verschillende plaatsen in Zuid-Holland. Onder deze plaatsen vallen: Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Dordrecht. Mocht uw woonplaats in de buurt liggen, maar niet genoemd zijn, neemt u dan alsnog contact met ons op. Athius rekent geen voorrijkosten! U betaalt dus niks voor ons vervoer, alleen voor de kwaliteit die wij leveren en de hulp die wij u bieden.

Andere apparaten zoals printers

Onder de term computerhulp aan huis valt bij ons meer dan alleen computerhulp. Indien u hulp aan huis nodig heeft met andere apparaten zoals bijvoorbeeld: uw tv, uw printer of uw router, staan wij ook voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van uw problemen, dit voor zowel uw computer als andere apparaten in het huis! Neemt u vrijblijvend contact met ons op, en wie weet zien wij u binnenkort!

Computerhulp aan huis

Computerhulp Hendrik-Ido-Ambacht

Voor al uw computertechnische problemen in Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij een oplossing!

Computerhulp aan huis Zwijndrecht

Voor al uw computer gerelateerde problemen in Zwijndrecht zijn wij uw verlosser.

Computerhulp aan huis Dordrecht

Computerproblemen n in Dordrecht? Athius weet raad! Neem contact op en wij bieden de oplossing.

Kosten computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis €25 p/u

Computerhulp aan huis is de oplossing voor uw computertechnische problemen. Dit voor zowel uw computer als uw andere apparaten. Voor een losse computerles betaalt u slechts €25 p/u. Wij rekenen GEEN voorrijkosten, u betaalt dus slechts voor onze diensten en niet voor ons vervoer. Hiernaast bieden wij u de no cure, no pay garantie, dit houdt in dat u alleen betaalt als wij uw probleem hebben opgelost!

Computerhulp strippenkaart €95 /4 hulpuren

Voor de strippenkaart gelden de zelfde regels en garanties als voor de reguliere computerhulp aan huis. Wij rekenen geen voorrijkosten en u krijgt van ons de no cure, no pay garantie. De strippenkaart is goed voor vier hulpuren, deze hulpuren kunt u zelf inzetten wanneer u wilt. Per keer dat wij langskomen en uw problemen oplossen, wordt één van de hulpuren gebruikt. Voordeliger met de zelfde flexibiliteit!

Wat bieden wij u?

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten, u betaalt dus niet voor ons vervoer, maar alleen voor de service! Zo hoort het toch?

No cure, no pay

U betaalt alleen als wij uw problemen oplossen! Indien wij uw probleem niet opgelost krijgen, betaald
u helemaal niets!

Computerhulp op maat

Wij helpen u niet alleen met computers, maar ook met andere apparaten! Heeft u bijvoorbeeld problemen met uw tv, router of printer? Dan zijn wij er ook voor u!

Uitstekende bereikbaarheid

Wilt u computerhulp inplannen? Of ons tussendoor een vraag stellen? Dit kan gemakkelijk! Wij staan elke dag klaar voor u, neemt u gerust contact op!

over athius

Bekijk ons verhaal, maar ook de contactpersonen van Athius. Kom meer te weten over ons en neem gerust contact op!