Computerhulp aan huis Zwijndrecht

Computerproblemen komen altijd op een verkeerd moment. Vaak ga je zelf op zoek naar een oplossing voor het probleem. Je probeert veel, maar niets werkt. Dit kan anders! Athius is namelijk de partner als het gaat om computerhulp aan huis Zwijndrecht. Wij lossen jouw computerproblemen simpel en snel op aan huis!

Problemen met de computer?

Athius biedt computerhulp aan huis in Zuid-Holland. Zwijndrecht is een van de plaatsen waar wij actief zijn. Mocht uw woonplaats in de buurt liggen, maar niet genoemd zijn, neemt u dan alsnog contact met ons op. Athius rekent geen voorrijkosten! U betaalt dus niks voor ons vervoer, alleen voor de kwaliteit die wij leveren en de hulp die wij u bieden Zelf komen wij uit Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht is voor ons bekend gebied.

Overige randapparatuur

Onder de term computerhulp valt bij ons meer dan alleen computerhulp. Indien u hulp aan huis nodig heeft met andere apparaten zoals bijvoorbeeld: uw tv, uw printer of uw router, staan wij ook voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van uw problemen, dit voor zowel uw computer als andere apparaten in het huis! Neemt u vrijblijvend contact met ons op, en wie weet zien wij u binnenkort in Zwijndrecht!

Computerhulp aan huis

Computerhulp Hendrik-Ido-Ambacht

Voor al uw computertechnische problemen in Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij een oplossing!

Computerhulp Zwijndrecht

Voor al uw computer gerelateerde problemen in Zwijndrecht zijn wij uw verlosser.

Computerhulp Dordrecht

Voor al uw computertechnische problemen in Dordrecht hebben wij een oplossing!

Kosten

computerhulp aan huis Zwijndrecht

Computerhulp aan huis €25 p/u

Computerhulp aan huis is de oplossing voor uw computertechnische problemen. Dit voor zowel uw computer als uw andere apparaten. Voor een losse computerles betaalt u slechts €25 p/u. Wij rekenen GEEN voorrijkosten, u betaalt dus slechts voor onze diensten en niet voor ons vervoer. Hiernaast bieden wij u de no cure, no pay garantie, dit houdt in dat u alleen betaalt als wij uw probleem hebben opgelost!

Computerhulp strippenkaart €95 /4 hulpuren

Voor de strippenkaart gelden dezelfde regels en garanties als voor de reguliere computerhulp aan huis. Wij rekenen geen voorrijkosten en u krijgt van ons de no cure, no pay garantie. De strippenkaart is goed voor vier hulpuren, deze hulpuren kunt u zelf inzetten wanneer u wilt. Per keer dat wij langskomen en uw problemen oplossen, wordt één van de hulpuren gebruikt. Voordeliger met de zelfde flexibiliteit!

Wat bieden wij u?

Geen voorrijkosten

Voorrijkosten doen wij niet aan. Je betaalt bij ons echt voor de service en de kwaliteit die wij leveren. Wel zo eerlijk toch?

No cure, no pay

Wij werken met het no cure, no pay principe. Dit houdt in dat u ons niets verschuldigd bent als wij het probleem niet op kunnen lossen!

Computerhulp op maat

Wij helpen u niet alleen met computers, maar ook met andere apparaten! Heeft u bijvoorbeeld problemen met uw tv, router of printer? Dan zijn wij er ook voor u!

Uitstekende bereikbaarheid

Wilt u computerhulp inplannen of een vraag stellen? Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar, ook in het weekend! Krijgt u geen gehoor? Dan bellen wij later terug.

over athius

Bekijk ons verhaal, maar ook de contactpersonen van Athius. Kom meer te weten over ons en neem gerust contact op!