Computerhulp aan huis Hendrik-Ido-Ambacht

Computerproblemen zijn altijd vervelend. Ongeacht de situatie. Wij van Athius weten dit als geen ander. Vaak ga je zelf tobben in een poging om het probleem op te lossen. Uren gaan voorbij zonder oplossing. Dit kan anders! Athius is namelijk de partner als het gaat om computerhulp aan huis Hendrik-Ido-Ambacht. Wij lossen problemen simpel en snel op aan huis.

PROBLEMEN MET UW COMPUTER?

Athius biedt computerhulp aan huis in Zuid-Holland. Hendrik-Ido-Ambacht is een van de plaatsen waar wij actief zijn. Mocht uw woonplaats in de buurt liggen, maar niet genoemd zijn, neemt u dan alsnog contact met ons op. Athius rekent geen voorrijkosten in Hendrik-Ido-Ambacht. U betaalt dus niks voor ons vervoer, alleen voor de service die wij leveren. Zelf komen wij ook uit Hendrik-Ido-Ambacht, wel zo vertrouwd.

Andere apparaten zoals printers

Computerhulp aan huis staat bij Athius voor meer dan computerhulp. Indien andere apparaten in huis niet functioneren zoals bijvoorbeeld: uw tv, uw printer of uw router. Staan wij ook voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van uw problemen, dit voor zowel uw computers als andere apparaten in het huis! Neem gerust contact op of geef ons een belletje, spreken we elkaar snel?

Computerhulp aan huis

Computerhulp Hendrik-Ido-Ambacht

Voor al uw computer gerelateerde problemen in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij uw verlosser.

Computerhulp Zwijndrecht

Computerproblemen n in Zwijndrechtt? Athius weet raad! Neem contact op en wij bieden de oplossing.

Computerhulp Dordrecht

Voor al uw computertechnische problemen in Dordrecht hebben wij een oplossing!

Kosten

computerhulp aan huis Hendrik-Ido-Ambacht

Computerhulp aan huis €25 p/u

Computerhulp aan huis Hendrik-Ido-Ambacht is de oplossing voor uw computertechnische problemen. Dit voor zowel uw computer als uw andere apparaten. Voor een losse computerles betaalt u slechts €25 p/u. Wij rekenen GEEN voorrijkosten, u betaalt dus slechts voor onze diensten en niet voor ons vervoer. Hiernaast bieden wij u de no cure, no pay garantie. Dit betekent dat u alleen betaalt als wij uw probleem hebben opgelost!

Computerhulp strippenkaart €95 /4 hulpuren

Voor de strippenkaart Hendrik-Ido-Ambacht gelden dezelfde regels en garanties als voor de reguliere computerhulp aan huis. Wij rekenen geen voorrijkosten en u krijgt van ons de no cure, no pay garantie. De strippenkaart is goed voor vier hulpuren, deze hulpuren kunt u zelf inzetten wanneer u wilt. Per keer dat wij langskomen en uw problemen oplossen, wordt één van de hulpuren gebruikt. Voordeliger met de zelfde flexibiliteit!

Wat bieden wij u?

Geen voorrijkosten

Wij brengen geen kosten in rekening voor vervoer binnen de Drechtsteden. U betaalt voor de dienst, niet voor vervoer.

No cure, no pay

U betaalt alleen voor opgeloste problemen. Mocht het probleem nog niet opgelost zijn na vertrek, bent u ons niets verschuldigd!

Computerhulp op maat

Wij helpen u niet alleen met computers, maar ook met andere apparaten! Heeft u bijvoorbeeld problemen met uw tv, router of printer? Dan zijn wij er ook voor u!

Uitstekende bereikbaarheid

Wilt u computerhulp inplannen? Of ons tussendoor een vraag stellen? Dit kan gemakkelijk! Geef gerust een belletje of vul het contactformulier in.

over athius

Bekijk ons verhaal, maar ook de contactpersonen van Athius. Kom meer te weten over ons en neem gerust contact op!