Computerhulp aan huis Dordrecht

Computerproblemen komen nooit gelegen. U wilt de problemen snel oplossen, maar u krijgt het niet verholpen. Dit kan anders! Athius is namelijk de partner als het gaat om computerhulp aan huis Dordrecht. Wij zorgen ervoor dat uw problemen verledentijd worden, tijdens een bezoek aan huis.

Hulp met uw computer

Athius biedt computerhulp aan huis in Zuid-Holland. Dordrecht is een van de plaatsen waar wij actief zijn. Mocht uw woonplaats in de buurt liggen, maar niet genoemd zijn, neemt u dan alsnog contact met ons op. Athius rekent geen voorrijkosten! U betaalt dus niks voor ons vervoer, alleen voor de kwaliteit die wij leveren en de hulp die wij u bieden Zelf komen wij uit Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht is voor ons bekend gebied.

Andere apparaten zoals printers

Onder de term computerhulp valt bij ons meer dan alleen computerhulp. Indien u hulp aan huis nodig heeft met andere apparaten zoals bijvoorbeeld: uw tv, uw printer of uw router, staan wij ook voor u klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van uw problemen, dit voor zowel uw computer als andere apparaten in het huis! Neemt u vrijblijvend contact met ons op, en wie weet zien wij u binnenkort in Dordrecht!

Computerhulp aan huis

Computerhulp Hendrik-Ido-Ambacht

Voor al uw computertechnische problemen in Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij een oplossing!

Computerhulp Zwijndrecht

Voor al uw computertechnische problemen in Zwijndrecht hebben wij een oplossing!

Computerhulp Dordrecht

Voor al uw computer gerelateerde problemen in Dordrecht zijn wij uw verlosser.

Kosten

computerhulp aan huis Dordrecht

Computerhulp aan huis €25 p/u

Computerhulp aan huis is de oplossing voor uw computertechnische problemen. Dit voor zowel uw computer als uw andere apparaten. Voor een losse computerles betaalt u slechts €25 p/u. Wij rekenen GEEN voorrijkosten, u betaalt dus slechts voor onze diensten en niet voor ons vervoer. Hiernaast bieden wij u de no cure, no pay garantie, dit houdt in dat u alleen betaalt als wij uw probleem hebben opgelost!

Computerhulp strippenkaart €95 /4 hulpuren

Voor de strippenkaart gelden dezelfde regels en garanties als voor de reguliere computerhulp aan huis. Wij rekenen geen voorrijkosten en u krijgt van ons de no cure, no pay garantie. De strippenkaart is goed voor vier hulpuren, deze hulpuren kunt u zelf inzetten wanneer u wilt. Per keer dat wij langskomen en uw problemen oplossen, wordt één van de hulpuren gebruikt. Voordeliger met de zelfde flexibiliteit!

Wat bieden wij u?

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten, u betaalt dus niet voor ons vervoer. Slechts voor de service! Zo hoort het toch?

No cure, no pay

U bent ons helemaal niets verschuldigd als wij uw problemen niet op kunnen lossen tijdens een bezoek aan huis! Wel zo eerlijk.

Computerhulp op maat

Wij helpen u niet alleen met computers, maar ook met andere apparaten! Heeft u bijvoorbeeld problemen met uw router, tv of printer? Dan weten wij raad!

Uitstekende bereikbaarheid

Heeft u nog vragen? Of wilt u computerhulp inplannen? Dit kan gemakkelijk! Wij zijn telefonisch bereikbaar!

over athius

Bekijk ons verhaal, maar ook de contactpersonen van Athius. Kom meer te weten over ons en neem gerust contact op!